1. Сложете двата вида кайма в купа, настържете лука, овкусете със сол, риган и майорана, прибавете яйцето, галетата и разбъркайте. Омесете каймата. Оформете 6 плоски кюфтенца (бургери) и ги изпечете от двете страни на плоча.
2. Разрежете питките на две. Върху всяка половинка поставете лист салата и бургер.
3. От зеленчуците изрежете очички, усмивки, ушички и т.н. Подредете ги върху бургерите.

Продукти

  • 250 г телешка кайма 250 г пилешка кайма 1 глава лук 1 с.л. галета щипка сушен риган щипка сушена майорана 1 яйце сол 3 питки за хамбургер 6 листа зелена салата 1 червена чушка 1 жълта чушка 1 дип от моркови 1 репичка 1 кисела краставичка зелени маслини

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички