Вегетарианско ястие
Рецепта от: Рудолф ван Веен

1. Обелете и нарежете зеленчуците на едро. Задушете зеленчуците в тиган със зехтин на слаб огън, докато омекнат. Поръсете с половината нарязан магданоз.
2. Прехвърлете зеленчуците в тавичка и с помощта на дъното на лъжица направете 4 гнезда. В тях чукнете яйцата. Поръсете с червен пипер, магданоз, парчета суха люта чушка /или люспи лют червен пипер/ и сол.
3. Печете ястието на 160 градуса за около 25 минути.
4. Поръсете с магданоз, червен пипер, зехтин.
2. Прехвърлете зеленчуците в тавичка и с помощта на дъното на лъжица направете 4 гнезда. В тях чукнете яйцата. Поръсете с червен пипер, магданоз, парчета суха люта чушка /или люспи лют червен пипер/ и сол.
3. Печете ястието на 160 градуса за около 25 минути.
4. Поръсете с магданоз, червен пипер, зехтин.
Продукти
- 1 глава червен лук 1 скилидка чесън 1 тиквичка 2 домата 0.5 връзка магданоз 1 ч.л. червен пипер 1 ч.л. едро смлян лют червен пипер сол 4 яйца
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери