Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Турски плосък хляб

категория 0/5
1. В купа сложете брашното, солта и киселото мляко. Разбъркайте и щом се оформи гладко тесто, го разделете на топки, големи колкото голф топки.
2. Разточете всяка топка тънко. Поръсете с брашно тиган и запечете всяка питка. Щом започне да се надува, я обърнете от другата страна.
3. В стъклен буркан сложете подправките и зехтина. Затворете буркана с капачка и разтръскайте хубаво.
4. Намажете топлите питки с по 1 ч.л. от сместа от подправки и зехтин.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн