Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Трюфели

категория 0/5
1. Разбийте маслото, пудрата захар, сметаната и ваниловата захар с помощта на миксер до кремообразна смес.
2. Прехвърлете сместа в шприц с гладък накрайник. Постелете поднос с прозрачно фолио и шприцовайте върху него топчици. Забучете във всяка топчица по една клечка за зъби. Оставете бонбоните във фризера да се стегнат добре.
3. Разтопете шоколада на водна баня. Щом той започне да се топи, дръпнете купата от котлона и продължете бъркането до пълното му разтопяване. Изсипете какаото в чиния.
4. Потапяйте бонбоните с помощта на клечката в шоколада и чрез завъртане изтръсквайте излишното. След това поставете бонбона в какаото и с помощта на лъжица нанасяйте от него върху бонбона. Оставете за половин-една минута бонбона в какаото докато шоколадът се стегне. Наредете бонбоните в чиния или поднос и ги сложете в хладилник.
5. Извадете бонбоните от хладилника 1 час преди да ги поднесете и отстранете клечките от тях.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен