Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Три вида замразена пяна

Стъпки

  1. Prev1/9Next

    1. Разбийте жълтъците с половината захар докато станат по-светли на цвят.
  2. Prev2/9Next

    2. Отделно разбийте белтъците с другата половина от захарта до твърдост. След това ги прибавете към разбитите белтъци.
  3. Prev3/9Next

    3. Добавете и разбъркайте внимателно брашното.
  4. Prev4/9Next

    4. Смелете лютите чушки до прахообразност. Намажете с масло плоска тава и я постелете с хартия за печене. Поръсете лютия прах на дъното на тавата.
  5. Prev5/9Next

    5. Изсипете сместа от жълтъци и белтъци в тавата и я разстелете. Отгоре посипете от лютия прах. Сложете основата да се изпече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
  6. Prev6/9Next

    6. Разбийте сметаната с пудрата захар. Разделете сместа на три равни части. Към едната част прибавете нарязаните и предварително накиснати в рома стафиди.
  7. Prev7/9Next

    7. Към втората част сметана добавете сладко от мляко /1 консерва кондензирано мляко се вари в тенджера с вода за около 2 часа/.
  8. Prev8/9Next

    8. Към третата част добавете пюрето от манго. Замразете трите вида пяни.
  9. Prev9/9Next

    9. Сервирайте три парчета от основата в една чиния и върху всяко сложете по една топка замразена пяна.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
не