Три вида замразена пяна

Продукти
- За основата:5 жълтъка 5 белтъка 250 г захар 25 г брашно 3 люти чушки от три различни видаЗа пълнежите:3 л течна сметана 500 г пудра захар 400 г пюре от манго 400 г сладко от мляко 300 г стафиди 100 мл ром
Начин на приготвяне:
- 1. Разбийте жълтъците с половината захар докато станат по-светли на цвят. 2. Отделно разбийте белтъците с другата половина от захарта до твърдост. След това ги прибавете към разбитите белтъци. 3. Добавете и разбъркайте внимателно брашното. 4. Смелете лютите чушки до прахообразност. Намажете с масло плоска тава и я постелете с хартия за печене. Поръсете лютия прах на дъното на тавата. 5. Изсипете сместа от жълтъци и белтъци в тавата и я разстелете. Отгоре посипете от лютия прах. Сложете основата да се изпече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Джейми Оливър
Оризов пудинг с ягодов конфитюр
Рецепти Джейми Оливър
Целувка с круши и шоколадов сос
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене
Рецепти Джейми Оливър
Суфле с ревен и яйчен крем