1. Нарежете хляба на филийки и ги поръсете със зехтин. Запечете ги на скара или във фурната.
2. Натрийте филийките с чесън.
3. За първия вариант кростини - нарежете доматите на кубчета без вътрешността им. Сложете ги в купа, добавете накълцан пресен босилек, овкусете със сол и пипер и залейте със зехтин.
4. За втория вид върфу филийката сложете щипка рукола, парче пекорино или пармезан и парче прясна смокиня.
5. За третия вид запържете гъбите със сол и пипер.

Продукти

  • 1 бр. хляб чиабата 1 скилидка чесън 4 домата 3 стръка босилек 100 г рукола 200 г сирене пекорино или пармезан 4 смокини 250 г смес от гъби сол и черен пипер 400 g gele linzen 1 ui 1 teentje knoflook 1 scheutje olijfolie 30 g boter 1.5 l kippenbouillon 1 tl komijnpoeder 1 tl kurkuma

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички