Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Три вида кростини

категория 0/5
1. Нарежете хляба на филийки и ги поръсете със зехтин. Запечете ги на скара или във фурната.
2. Натрийте филийките с чесън.
3. За първия вариант кростини - нарежете доматите на кубчета без вътрешността им. Сложете ги в купа, добавете накълцан пресен босилек, овкусете със сол и пипер и залейте със зехтин.
4. За втория вид върфу филийката сложете щипка рукола, парче пекорино или пармезан и парче прясна смокиня.
5. За третия вид запържете гъбите със сол и пипер.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен