Три вида кростини
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Нарежете хляба на филийки и ги поръсете със зехтин. Запечете ги на скара или във фурната.
2. Натрийте филийките с чесън.
3. За първия вариант кростини - нарежете доматите на кубчета без вътрешността им. Сложете ги в купа, добавете накълцан пресен босилек, овкусете със сол и пипер и залейте със зехтин.
4. За втория вид върфу филийката сложете щипка рукола, парче пекорино или пармезан и парче прясна смокиня.
5. За третия вид запържете гъбите със сол и пипер.
2. Натрийте филийките с чесън.
3. За първия вариант кростини - нарежете доматите на кубчета без вътрешността им. Сложете ги в купа, добавете накълцан пресен босилек, овкусете със сол и пипер и залейте със зехтин.
4. За втория вид върфу филийката сложете щипка рукола, парче пекорино или пармезан и парче прясна смокиня.
5. За третия вид запържете гъбите със сол и пипер.
Продукти
- 1 бр. хляб чиабата 1 скилидка чесън 4 домата 3 стръка босилек 100 г рукола 200 г сирене пекорино или пармезан 4 смокини 250 г смес от гъби сол и черен пипер 400 g gele linzen 1 ui 1 teentje knoflook 1 scheutje olijfolie 30 g boter 1.5 l kippenbouillon 1 tl komijnpoeder 1 tl kurkuma
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Зелен пастет
Рецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Брускети с гъби
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Тапенада от маслини и лимон
Рецепти Ненад Великович
Мини пици от тортиля
Рецепти Ненад Великович
Пълнен сандвич със салса
Рецепти Ненад Великович
Рулца със сушени сливи и ементал
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони