Подготовка

1. Карамелизирайте захарта за крокана и сипете в нея орехите. Разбъркайте. 2. Изсипете карамела върху дъска, покрита с хартия за печене. След като кроканът изстине го счукайте в хаванче. 3. Разбийте яйцата и захарта на пухкав крем. Разбиването може да го направите на топла водна баня. Ароматизирайте с ванилията. 4. В друг съд разбийте добре маслото с пудрата захар. 5. Смесете двата крема и добавете какаото. 6. Смесете млякото и коняка. Нарежете бишкотите на парченца и ги напръскайте с млякото.
7. Объркайте ги с крема и накрая сипете и крокана. Внимателно разбъ

Продукти

  • 300 г бишкоти
  • 1 к.ч. прясно мляко
  • 4 с.л. коняк
  • 250 г меко масло
  • 4 с.л. пудра захар
  • 5 яйца
  • 100 г захар
  • 3 с.л. какао
  • 2 ванилии

За крокана:

  • 1 ч.ч. захар
  • 1 ч.ч. счукани орехи

Свързани рецепти