Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Торта Таралеж

категория 5/5
1. Разтопете маслото. Пресипете го в купа и добавете захарта. Разбъркайте.
2. Разтопете шоколада на водна баня.
3. Към маслото и захарта добавете какаото и разтопения шоколад. Разбъркайте хубаво. Начупете бисквитите в купата и разбъркайте.
4. Намаслете правоъгълна кексова форма и я постелете с хартия за печене така, че да стърчат краищата на хартията извън нея. Изсипете цялата смес за тортата и я притиснете хубаво. Сложете тортата за 2 часа в хладилник да се стегне.
5. Сервирайте парче торта с бита сметана и плодове по ваш вкус.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен