Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Торта от мъфини

категория 0/5
1. В купа смесете прясното мляко, олиото и яйцата. Разбъркайте. В друга купа смесете сухите продукти - брашно, захар, канела, бакпулвер. Разбъркайте с помощта на миксер. След това добавете течната смес и продължете разбиването до гладкост.
2. Наредете хартиени кошнички в гнездата на форма за мъфини. Напълнете 3/4 от обема им и ги изпечете за 25 минути на 180 градуса.
3. За крема разбийте маслото с миксер, добавете и пудрата захар и продължете да разбивате. Накрая добавете крема сиренето и отново разбийте.
4. Наредете мъфините плътно един до друг в поднос. С помощта на лента прозрачно фолио ги увийте, за да са здрава основа, докато нанасяте крема отгоре. Нанесете крема върху тях, като запазите малка част и я сложите в пош. Разстелете крема равномерно. По краищата нанесете с шприц останалия крем. Поръсете с предварително леко запечени филирани бадеми. Наредете парченца плодове. Отстранете фолиото.
5. Сервирайте тортата цяла така, че всеки да си отчупва по едно парче, т.е. един мъфин.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен