Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Топло спаначено руло

категория 0/5
В масло и олио задушаваме нарязания на колелца праз, бекон и гъби. Добавяме сол и черен пипер. Обработваме ги докато омекнат. В тенджера сипваме млечния крем, затопляме го и добавяме подправки – пушен червен пипер, горчица на зърна, мащерка. Разбъркваме и дърпаме от огъня. За основата на рулото леко задушаваме зелен лук и чушка в масло, добавяме червен, след това в купа ги смесваме с размразения спанак. Добавяме и яйца, настърган кашкавал, сол, черен пипер, индийско орехче. Изсипваме основата в правоъгълна тава върху алуминиево фолио и печем в предварително загрята фурна /180 градуса/за 8-10 минути. Като извадим основата, върху нея разстиламе плънката, настъргваме още кашкавал, но по-мек този път. Завиваме на руло с помощта на фолиото. И печем отново за около десетина минути. Рулото се поднася със сос.
За деца:
не
За вегетарианци:
да