Топчета "Кентъки"
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Начупете яйчените бисквити и ги сложете в кухненски робот. Добавете захарта и ореховите ядки и смелете фино.
2. Пресипете смляната смес в купа и добавете какаото, уискито и кленовия сироп. Разбъркайте докато се получи лепкава смес и се оформи топка.
3. Оформете тестото на руло и го разрежете на еднакви парчета. Оформете всяко парче на топче, между дланите си.
4. Сипете захар в дълбока чиния и оваляйте всяко топче в нея. Поставете топките в хладилник за 30 минути, да се стегнат.
2. Пресипете смляната смес в купа и добавете какаото, уискито и кленовия сироп. Разбъркайте докато се получи лепкава смес и се оформи топка.
3. Оформете тестото на руло и го разрежете на еднакви парчета. Оформете всяко парче на топче, между дланите си.
4. Сипете захар в дълбока чиния и оваляйте всяко топче в нея. Поставете топките в хладилник за 30 минути, да се стегнат.
Продукти
- 225 г яйчени сладки 50 г захар 1 с.л. какао 75 г орехи 60 мл уиски 1 с.л. кленов сироп 200 г захар за овалване
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери