Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тофинек с пюре от картофи и целина

категория 0/5
1. Обелете картофите и главата целина. Нарежете картофите на четвъртинки, а целината на кубчета. Варете ги 20 минути. След това ги изцедете хубаво.
2. Нарежете сиренето тофу и чушките на ленти. Поставете един над друг два слайса бекон, за да се увеличи дължината им. В единия край поставете няколко лентички тофу и няколко лентички чушка. Завийте рулцето с бекона.
3. Загрейте тиган с капка зехтин. Наредете рулцата с тофу в тигана и ги запечете от всяка страна, до хрупкавост, по 8 минути.
4. Намачкайте картофите и целината. Добавете горчица, малко оцет, сол и черен пипер. Накрая добавете предварително измития и нарязан на ситно спанак. Разбъркайте хубаво.
5. Сервирайте канапе от пюре, а върху него тофинек.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен