1. Начупете по 1 бишкота в 4 чаши за мартини.

2. Смесете кафето с кафеения ликьор. Разбъркайте. Разпределете сместа в четирите чаши. Хубаво потопете бишкотите в течността.

3. Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с помощта на миксер или на ръка до получаването на твърд сняг.

4. В друга купа сипете маскарпонето и го разбийте. Добавете меда и марсалата и разбийте отново. Добавете разбитите белтъци и разбийте внимателно, с помощта на дървена лъжица.

5. Разпределете крема в чашите. Поставете ги в хладилник за 20 минути. Преди поднасяне поръсете с какао.

Продукти

  • 100 мл кафе еспресо
  • 2 с.л. кафеен ликьор
  • 4 бр. бишкоти
  • 2 яйца от свободни кокошки
  • 250 г маскарпоне
  • 2 с.л. мед
  • 2 с.л. марсала
  • 1 с.л. какао

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички