Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тиквени палачинки със свинско филе

категория 0/5
1. Обелете тиквата и я сварете за около 5 минути. След това я прецедете и намачкайте или пасирайте. Овкусете с подправките. Добавете яйцата едно по едно. След това сгъстете сместа с брашно.
2. Оформете малки палачинки в тиган с мазнина. Пържете ги по около 4 минути от всяка страна.
3. Нарежете свинското филе на медальони. Овкусете ги с кърито и джинджифила и ги намажете хубаво с олио. Запечете ги в грил-тиган от двете страни - 8 минути.
4. Запържете нарязаната на едро скилидка чесън в тиган с мазнина /най-добре е в уок/, добавете и спанака. Овкусете на вкус със сол и пипер. Гответе спанака само няколко минути.
5. Сервирайте печеното месо с палачинките от тиква и запържения спанак.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен