Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Телешко със сини сливи

категория 0/5
1. Залейте сливите с горещо бренди и ги оставете да се ароматизират.

2. Нарежете на ситно лука, чесъна и бекона.

3. Подправете джоланите със сол и пипер и поръсете с брашно.

4. В дълбок съд загрейте олиото и в него запържете джоланите до златисто.

5. Извадете от съда, сложете маслото, зеленчуците и бекона. Добавете доматения концентрат, дафиновите листа, целите клонки мащерка и розмарина.

6. Налейте виното и бульона, посолете. Върнете месото в съда, посолете, похлупете и гответе 3 часа на слаб огън, докато джоланите започнат да се отделят от костта.

7. Добавете сливите, продължете да готвите на слаб огън още поне 30 минути.

8. Сервирайте с прясно смлян черен пипер.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Стоян и Лора