Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Телешко ноктюрно

категория 0/5
Кореноплодните се почистват, измиват и сваряват до омекване в малко вода. Отцеждат се и се пасират горещи. Добавя се маслото, жълтъка и се посолява на вкус. Не се добавя мляко или вода, за ада остане пюрето по-гъсто. Лукът, чесънът и чушката се нарязват и се запържват в малко мазнина. Добавя се месото, нарязано на хапки. Бърка се 3-4 мин., поръсва се с червения пипер и мащерката. Подправя се със сол и черен пипер. В тава, покрита с хартия за печене, с помощта на шприц се оформят гнезда от пюрето. По средата се слага от месото. Преди поднасяне се запича в силна фурна.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли