Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Телешко Елеганс

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    1. Овкусете филето със сол и черен пипер.
    2. Запържете филето от всички страни в тиган със зехтин.
  2. Prev2/4Next

    3. Оставете месото в чиния и го намажете с горчицата докато е топло.

  3. Prev3/4Next

    4. В блендера сложете вътрешноста на хляба, пресните подправки, пармезана, една супена лъжица от зехтина и направете ронливата смес.
    5. Покрийте с готовата смес цялото филе.
    6. Изпечете филето във фурна на 180 градуса за 15 минути.
  4. Prev4/4Next

    6. Нарежете изпеченото филе на дебели и равни парчета.
    7.Нарежете морковите и тиквичките на гредички. Потопете морковите във вряща вода за 2 минути и ги потопете в студена вода. Потопете тиквичките във вряща вода за 1 минута и ги потопете в студена вода.
    8. Запържете в зехтин тиквичките, морковите, лука и чесъна. Сложете към зеленчуците кората от лимона, балсамовия оцет и поръсете с магданоз.
    Гарнирайте месото със зеленчуците.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли