Подготовка
1. Овкусете филето със сол и черен пипер.
2. Запържете филето от всички страни в тиган със зехтин.
3. Оставете месото в чиния и го намажете с горчицата докато е топло.
4. В блендера сложете вътрешноста на хляба, пресните подправки, пармезана, една супена лъжица от зехтина и направете ронливата смес.
5. Покрийте с готовата смес цялото филе.
6. Изпечете филето във фурна на 180 градуса за 15 минути.
6. Нарежете изпеченото филе на дебели и равни парчета.
7.Нарежете морковите и тиквичките на гредички. Потопете морковите във вряща вода за 2 ми
2. Запържете филето от всички страни в тиган със зехтин.
3. Оставете месото в чиния и го намажете с горчицата докато е топло.
4. В блендера сложете вътрешноста на хляба, пресните подправки, пармезана, една супена лъжица от зехтина и направете ронливата смес.
5. Покрийте с готовата смес цялото филе.
6. Изпечете филето във фурна на 180 градуса за 15 минути.
6. Нарежете изпеченото филе на дебели и равни парчета.
7.Нарежете морковите и тиквичките на гредички. Потопете морковите във вряща вода за 2 ми
Продукти
- 600 г телешко бон филе
- 4 моркова
- 3 глави лук
- 3 тиквички
- 2 скилидки чесън
- 3 с.л. дижонска горчица
- 3 филии хляб
- 0.5 връзка магданоз
- 3 стръка мащерка
- 3 стръка розмарин
- 3 стръка босилек
- 50 г пармезан
- 2 с.л. балсамов оцет
- 1 лимон
- настъргана кора
- сол и черен пипер на вкус