Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Телешки медальони със сланина

категория 0/5
1. Разрежете двата медальона по хоризонтал и ги разтворете. Леко начукайте краищата им, колкото да се изтъни месото. След това подвийте краищата им навътре така, че да се получат кръгли медальончета.
2. Обвийте медальоните в по два слайса сланина. Промушете през единия медальон стръковете розмарин, а след това и през другия, за да ги придържат заедно. Изпечете медальоните в грил-тиган, в който сте капнали олио.
3. Изпечете и кръгчета чушка и тиквичка - или заедно с месото, или отделно.
4. В друг тиган запържете в малко олио или масло горчицата, като я бъркате. Добавете и нарязания на ситно чесън, а след това и сметаната. Бъркайте докато сосът се сгъсти.
5. Поднесете печените медальони и зеленчуци със сос и шопска салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович