Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тексаско-мексикански царевичен хляб

категория 0/5
1. Нарежете бекона на дребни кубчета и го запържете в силно сгорещен тиган с малко мазнина. След това изцедете кубчетата върху кухненска салфетка.
2. Смесете в една купа двата вида брашно, бакпулвера, захарта и кажунската подправка. Разбъркайте.
3. В друга купа смесете яйцата, олиото, млякото /вместо прясно мляко може да ползвате рядко кисело мляко/ и кленовия сироп, който може да заместите с мед.
4. Добавете сухите продукти към течните и разбъркайте внимателно, до гладкост.
5. Добавете парченцата бекон, царевицата и настърганото сирене чедър, като запазите малко от него за поръсване. Разбъркайте.
6. Намажете с мазнина кръгла тавичка или тиган и изсипете сместа за хляба в нея. Притиснете и загладете сместа. Поръсете с малко чедър. Печете хляба на 180 градуса 25 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен