Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тарта с карамелизиран лук, картофи и сирене фета

категория 0/5
1. Разточете тестото. С помощта на линийка и нож изрежете два еднакви правоъгълника от него с размери 15 х 18 см. Поставете ги в тавичка, постлана с хартия за печене.
2. Разстелете мармалада от карамелизиран лук върху правоъгълниците, като оставяте свободни краищата им.
3. Нарежете на тънки филийки сварените картофи и ги разпределете върху тартите. След това начупете сиренето, а накрая накъсайте слайсовете панчета или бекон.
4. Поръсете с листа пресен розмарин и овкусете със сол и черен пипер. Печете тартите в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
5. Поднесете тартите, гарнирани със зелена салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей