Начин на приготвяне:
1. Разточете тестото. С помощта на линийка и нож изрежете два еднакви правоъгълника от него с размери 15 х 18 см. Поставете ги в тавичка, постлана с хартия за печене.
2. Разстелете мармалада от карамелизиран лук върху правоъгълниците, като оставяте свободни краищата им.
3. Нарежете на тънки филийки сварените картофи и ги разпределете върху тартите. След това начупете сиренето, а накрая накъсайте слайсовете панчета или бекон.
4. Поръсете с листа пресен розмарин и овкусете със сол и черен пипер. Печете тартите в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
5. Поднесете тартите, гарнирани със зелена салата.
2. Разстелете мармалада от карамелизиран лук върху правоъгълниците, като оставяте свободни краищата им.
3. Нарежете на тънки филийки сварените картофи и ги разпределете върху тартите. След това начупете сиренето, а накрая накъсайте слайсовете панчета или бекон.
4. Поръсете с листа пресен розмарин и овкусете със сол и черен пипер. Печете тартите в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 минути.
5. Поднесете тартите, гарнирани със зелена салата.
Продукти
- 375 г бутер тесто
- 240 г кромид лук
- 2 сварени картофа
- 100 г сирене фета
- 4 слайса панчета или бекон
- 2 стръка розмарин
- сол и черен пипер