Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Талятели с пилешки дробчета

категория 0/5
1. Накиснете сухите манатарки във вода за 20 минути.
2. Пуснете бучката масло в тиган и запържете нарязания на дребно лук. Когато той придобие златист цвят, Добавете нарязаните на ситно пилешки дробчета, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте. Запържете ги за около 5 минути. След това добавете доматеното пюре, нарязаните изцедени гъби и виното. Ако разполагате с трюфел, настържете половината от него.
3. Сварете пастата в тенджера с вряща подсолена вода.
4. Добавете пастата при пилешките дробчета заедно с малко от водата, в която се е варила, за да стане соса по-кремообразен.
5. Поднесете пастата, поръсена с настърган трюфел и настърган пармезан.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Антонио и Дженаро