Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Тайландски нудълс с канела и скариди

категория 0/5
1. Сварете китайски нудълс от боб мунг или от ориз според указанията на пакета и ги презедете.
2. Обелете скилдките чесън и ги нарежете на ситно. Обелете джинджифила и го нарежете на тънки пръчици. Нарежете по-меката част от стъбла целина на пръчици.
3. Загрейте уок и сипете в него олио. Запържете леко джинджифила и чесъна. Добавете пръчката канела и звездата анасон. Добавете двата вида соев сос, както и рибния. Поръсете белия пипер и добавете вода и концентриран пилешки бульон. Разбъркайте и оставете за минута.
4. Добавете кетчупа /може да замените кетчупа със смес от 1 с.л. тъмен соев сос и 1 с.л. мека кафява захар/. Разбъркайте и добавете скаридите.
5. След минута добавете сварените нудълс и ги разбъркайте много добре заедно с останалите съставки. Накрая поръсете с щипка канела и щипка смлян карамфил. Поднесете веднага.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Найджела Лоусън