Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Свинско филе със сос от сирене и сушени смокини

категория 0/5
1. Овкусете филетата със сол, пипер и малко зехтин. Изпечете ги на грил или скара.
2. За соса сложете млякото в тенджера и изчакайте да кипне. Нарежете сиренето на кубчета и ги добавете. Бъркайте до разтопяването му. Млякото ще се пресече. Нарежете смокините на кубчета, като предварително сте махнали дръжките им. Добавете ги в соса, когато той е придобил гладкост.
3. Сложете доматчетата върху грила или скарата да се запекат. Сварете броколито за кратко в подсолена вода. След това го прецедете. Сварете пастата. Като я прецедите, капнете няколко капки зехтин върху нея.
4. Сервирайте паста, върху нея филийки месо. залейте със соса със сирене. Гарнирайте с броколи, доматчета и рукола.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен