Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Свински врат, пълнен със зеленчуци

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    С остър нож месото са разрязва за пълнене.Започва се, все едно се отрязва пържола, но преди ножът да стигне до края, посоката на рязане се обръща така, че под първия пласт да се отреже втори и се разгъва като книга.
  2. Prev2/4Next

    За плънката нарязваме 3-4 скилидки чесън и магданоза (зелените подправки), почистен от дръжките на едро и се слага на разгънатото месо по цялата дължина, както се прави руло. Поръсва се със сол черен пипер. Загъва се в първоначалния му вид и се завързва, без да се стяга.
  3. Prev3/4Next

    Запечатва се (запържва се за кратко) от всички страни в тиган със сгорещена мазнина. Така след печенето месото ще остане сочно, но ще има хрупкава златиста коричка. Още топло се слага в тавичка.
  4. Prev4/4Next

    За гарнитурата нарязваме на едро зеленчуците, запържваме ги в тигана след месото, добавяме се сол, черен пипер и един дафинов лист. Слагат се в тавичката около месото. Пече се около 45 минути на умерена температура. Когато е готово, месото се нарязва на дебели филии. В чиния се насипва сварена киноа за основа, върху нея се поставя месото и около него печените зеленчуци. Гарнира се с кълнове от глухарче, магданоз, дафиновите листенца от зеленчуците.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не