Свински врат, пълнен със зеленчуци

Продукти
- 2 кг свински врат магданоз чесън оцет конец сол черен пипер 500 г моркови 500 г картофи 500 г лук 500 г чушки Магданоз и други зелени подправки 500 г киноа
Начин на приготвяне:
- За гарнитурата нарязваме на едро зеленчуците, запържваме ги в тигана след месото, добавяме се сол, черен пипер и един дафинов лист. Слагат се в тавичката около месото. Пече се около 45 минути на умерена температура. Когато е готово, месото се нарязва на дебели филии. В чиния се насипва сварена киноа за основа, върху нея се поставя месото и около него печените зеленчуци. Гарнира се с кълнове от глухарче, магданоз, дафиновите листенца от зеленчуците. Запечатва се (запържва се за кратко) от всички страни в тиган със сгорещена мазнина. Така след печенето месото ще
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол
Рецепти Джейми Оливър
Шишчета по гръцки /сувлаки/
Рецепти Джейми Оливър
Три вида ризото