Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Свински бут със зеленчуци

Стъпки

  1. Prev1/8Next

    Отстранете с нож тлъстините от бута.
  2. Prev2/8Next

    Вържете бута с конец, без да притискате много месото. Посолете.
  3. Prev3/8Next

    Запечатайте го от двете страни в тиган с мазнина. Дръпнете от огъня.
  4. Prev4/8Next

    Нарежете всички зеленчуци на ленти.
  5. Prev5/8Next

    В тиган с малко мазнина сложете първо морковите. Добавете малко бульон. Когато морковите омекнат, добавете всички останали зеленчуци.
  6. Prev6/8Next

    За да направите глазура на зеленчуците добавете смес от захар, масло, черен пипер, малко бульон и щипчица розмарин. Извадете зеленчуците.
  7. Prev7/8Next

    За соса в същия тиган сложете остатъци от зеленчуците, заедно с лук, чесън , зърна черен пипер, дафинов лист. Добавете и месото.
  8. Prev8/8Next

    Извадете месото и добавете вино към зеленчуците. Прецедете соса.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не