Свински бут със зеленчуци

Продукти
- 1 кг свински бут конец сол пиперЗа соса: 1 глава лук 1 скилидка чесън черен пипер 1 дафинов лист 50 г масло черен пипер на зърна червено вино солЗа гарнитурата:200 г моркови 200 г ряпа 200 г тиквички 1 глава целина 100 г захар черен пипер розмарин бульон масло
Начин на приготвяне:
- Извадете месото и добавете вино към зеленчуците. Прецедете соса. За соса в същия тиган сложете остатъци от зеленчуците, заедно с лук, чесън , зърна черен пипер, дафинов лист. Добавете и месото. За да направите глазура на зеленчуците добавете смес от захар, масло, черен пипер, малко бульон и щипчица розмарин. Извадете зеленчуците. В тиган с малко мазнина сложете първо морковите. Добавете малко бульон. Когато морковите омекнат, добавете всички останали зеленчуци. Нарежете всички зеленчуци на ленти. Запечатайте го от двете страни в тиган с мазнина. Дръпнете от
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол
Рецепти Джейми Оливър
Шишчета по гръцки /сувлаки/
Рецепти Джейми Оливър
Три вида ризото