Свински бут със зеленчуци

Продукти

  • 1 кг свински бут конец сол пиперЗа соса: 1 глава лук 1 скилидка чесън черен пипер 1 дафинов лист 50 г масло черен пипер на зърна червено вино солЗа гарнитурата:200 г моркови 200 г ряпа 200 г тиквички 1 глава целина 100 г захар черен пипер розмарин бульон масло

Начин на приготвяне:

  • Извадете месото и добавете вино към зеленчуците. Прецедете соса. За соса в същия тиган сложете остатъци от зеленчуците, заедно с лук, чесън , зърна черен пипер, дафинов лист. Добавете и месото. За да направите глазура на зеленчуците добавете смес от захар, масло, черен пипер, малко бульон и щипчица розмарин. Извадете зеленчуците. В тиган с малко мазнина сложете първо морковите. Добавете малко бульон. Когато морковите омекнат, добавете всички останали зеленчуци. Нарежете всички зеленчуци на ленти. Запечатайте го от двете страни в тиган с мазнина. Дръпнете от

Свързани рецепти

Виж всички