Свински пържоли в магданозено-чеснов сос
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
1. Разбийте в блендер добре обелените скилидки чесън, листата магданоз и зехтина.
2. Нарежете месото на пържоли и ги подправете със сол и пипер.
3. Оваляйте пържолите в магданозената смес и оставете да престоят поне 20 минути.
4. Изпечете ги на скара.
2. Нарежете месото на пържоли и ги подправете със сол и пипер.
3. Оваляйте пържолите в магданозената смес и оставете да престоят поне 20 минути.
4. Изпечете ги на скара.
Продукти
- 800 г свински врат сол и черен пипер на вкус 1 връзка магданоз 3 скилидки чесън 3 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Мариновани гъби
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Телешко с манатарки и картофено пюре
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пареник
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Полейник
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пиле на лютика
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Гъсеничка от малки кексчета
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Весели бургери
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Салата "Морски шах"
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пикантна доматена салата
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони