Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Свински котлет с ябълки по нормански

категория 0/5
Котлетите се посоляват и опиперяват и се слагат в силно загрят тиган с малко мазнина да се запечатат от двете страни. Картофите се нарязват на парчета и се сваряват за пюре. В тиган се слага захарта да се карамелизира. Добавят се нарязаните на кубчета ябълки и дюли, докато омекнат. Добавя се и бучка масло. Карамелизираната смес се фламбира с калвадоса. След това се намачква на пюре. В тава се поставят котлетите, отгоре се постила плодово пюре, а най-отгоре се редат тънки парченца ябълка. Поръсват се с малко захар и се пекат във фурна на 180 градуса за 15-20 минути. Картофеното пюре се приготвя с течната сметана и сол. Сосът демиглас се приготвя от готова смес с малко вода и бучка масло, затоплени на котлон.
За деца:
да
За вегетарианци:
не