Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Свински дроб по унгарски

категория 0/5
1. Почистете дроба и го нарежете на лентички. Наденицата нарежете на шайби. Нарежете лука на полумесеци, а чушките - на жулиен. Чесънът нарежете на ситно.

2. Запържете дроба в половината от маслото и го извадете. В същия съд разтопете останалото масло и запържете кръгчетата наденица. Щом се зачервят, добавете лукът и чушките. Разбъркайте и добавете чесъна. Щом зеленчуците поомекнат, добавете доматеното пюре и червения пипер. Налейте 150 мл вода и разбъркайте. Върнете дроба в тигана и овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте.

3. Поднесете ястието, поръсено с нарязан на ситно магданоз.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Стоян и Лора