Сушени манатарки
Рецепта от: Примож Долничар
1. Нарежете манатарките на резени с дебелина 3 мм.
2. Подредете резените в голяма тава, постлана с хартия за печене, на един ред.
3. Поставеге гъбите в предварително загрята фурна на 50 градуса за 24 часа.
4. Прехвърлете изсушените гъби в чист стъклен буркан с херметическо затваряне.
Продукти
- пресни манатарки
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща