Сусамов корал
1. В купа настържете кората на половин портокал. Добавете портокаловия сок, пудрата захар и брашното. Разбъркайте до гладкост.
2. Разтопете маслото и го добавете заедно със сусама. Разбъркайте.
3. Постелете голяма плоска тава с хартия за печене. Гребвайте със супена лъжица от сместа и с въртеливи движения оформяйте тънки кръгове върху хартията. Имайте предвид, че при печенето сместа ще се разстеле още повече.
4. Печете сусамовите бисквити в предварително загрята фурна на 165 градуса 5 минути.

Продукти

  • 50 г масло 150 г пудра захар 1 портокал кора 100 мл пресен портокалов сок 80 г сусам 30 г брашно

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички