1. В каната на блендера смесете слънчогледовите семки, сиропа от агаве, сусамовия тахан, бадемите, разтопеното кокосово масло, кокосовите стърготини, чията и канелата и разбийте добре.

2. Оставете сместа да се охлади, за да стегне маслото. След това от нея оформете бонбони, оваляйте ги в какао и декорирайте с годжи бери.

Продукти

  • 200 г сурови слънчогледови семки
  • 50 г сурови бадеми
  • 30 г кокосови стърготини
  • 200 г сироп от агаве
  • 150 г сусамов тахан
  • 10 г чиа
  • 5 г канела
  • 50 г кокосово масло
  • какао за овалване
  • годжи бери

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички