Суров шоколад
Рецепта от: Сара Ла Фонтейн
1. Разтопете какаовото масло на водна баня.
2. Към него добавете кокосовото масло екстра върджин и какаото и разбъркайте до получаването на гладка смес. След това добавете кокосовата захар, меда, стевията, солта и джинджифила и фино настърганата портокалова кора.
3. Постелете с хартия дъното и стените на правоъгълна тавичка. Излейте шоколада в нея.
4. Подредете сушените плодове, ядките и кокосовите стърготини върху шоколада. Поставете тавичката в хладилник за 1 час.
5. Нарежете втвърдилия се шоколад на парчета с каквато форма желаете.
2. Към него добавете кокосовото масло екстра върджин и какаото и разбъркайте до получаването на гладка смес. След това добавете кокосовата захар, меда, стевията, солта и джинджифила и фино настърганата портокалова кора.
3. Постелете с хартия дъното и стените на правоъгълна тавичка. Излейте шоколада в нея.
4. Подредете сушените плодове, ядките и кокосовите стърготини върху шоколада. Поставете тавичката в хладилник за 1 час.
5. Нарежете втвърдилия се шоколад на парчета с каквато форма желаете.
Продукти
- 250 г какаово масло 1 с.л. кокосово масло 225 г какао 75 г мед 0.5 ч.л. кокосова захар 4 с.л. стевия щипка сол 1 ч.л. смлян джинджифил 1 ч.л. настъргана портокалова кора 50 г стафиди 50 г годжи бери 50 г сушени ягоди 50 г сушени боровинки 50 г ядки шам-фъстък 100 г кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Сара Ла Фонтейн
Зеленчуков чипс
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Гурме супа със сьомга
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Супер салата с хумус
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Донъти
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Шоколадови мъфини с глазура
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Сурова торта с манго и лакта
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Салата "Цезар"
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Бадемово латé
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Многозърнести питки
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Крем-супа от карфиол