Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супер лесна печена сьомга

категория 0/5
1. Използвайте прясно филе от сьомга. Ако натиснете месото и остане отпечатък от пръста ви, рибата не е прясна. Отстранете кожата на филето, като прокарате нож откъм опашката между кожата и месото. Работете по-скоро с натиск, а не чрез рязане. Ножът трябва да е почти успоредно разположен спрямо месото.
2. Нарежете филето на парчета с дебелина около три пръста. наредете парчетата риба в плитка тава, постлана с хартия за печене.
3. Върху всяко парче риба сложете по 1 с.л. песто. Отгоре поръсете каперси. Разпръснете чери доматчетата. Накрая поръсете с настръгана лимонова кора, овкусете със сол и черен пипер и полейте малко зехтин.
4. Печете рибата на 220 градуса за 6-8 минути.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн