Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа от тиквички с брускети

категория 0/5
1. Нарежете лука на ситно и го задушете в тенджера със загрята мазнина до прозрачност. Добавете нарязаните на едро 2 скилидки чесън и дребните кубчета тиквички. Задушете за 15 минути.
2. Разтворете кубчето бульон в гореща вода и го добавете при тиквичките. Нарежете на ситно магданоза и го добавете половината в супата. Пасирайте супата и докато е още топла изсипете сметаната и настъргания пармезан. Овкусете с черен пипер и разбъркайте.
3. За брускетите препечете филиите пълнозърнест хляб в тостер или ги запечете във фурна.
4. Нарежете добре узрели домати на малки кубчета и ги сложете в купа. добавете добро количество хубав зехтин. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте.
5. Натъркайте препечените филии с цяла обелена скилидка чесън. разпределете доматената смес върху филиите и поръсете с нарязани листа босилек.
6. Сервирайте крем-супа в купичка, като поръсите с пресен магданоз, гарнирана с топли брускети.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Роберта Пание