1. Нарежете на ситно лука и чесъна. С помощта на лъжичка за издълбаване на плодове направете топчета от тиквичките, а останалата част нарежете на дребни кубчета. Обелете и нарежете картофите на кубчета.
2. В тенджера загрейте зехтин и запържете зеленчуците. Добавете бульона и оставете супата да ври, докато зеленчуците се сварят.
3. Добавете пресните подправки, овкусете със сол и пипер и пасирайте супата. накрая добавете топчетата от тиквичка и ги оставете да покъкрят малко. /Вместо топчета може да направите кубчета./

Продукти

  • 1 глава лук 1 скилидка чесън 2 тиквички 2 картофа 1.5 л зеленчуков бульон шепа смес от пресни подправки - магданоз босилек див лук сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички