Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа от карфиол

категория 0/5
1. Нарежете лука на едро. Морковите и стръковете и листата селъри нарежете на колелца. Запържете зеленчуците в тенджера с мазнина за около 10 минути.
2. Добавете карфиола, разделен на розички и разбъркайте. Овкусете със сол и черен пипер. Може да пуснете и цели зърна черен пипер за цвят. Добавете 1 литър вода и захлупете тенджерата. Оставете супата да ври 30 минути.
3. Направете запръжката като загреете 1 с.л. олио и запържите брашното, бъркайки го в продължение на 2 минути, за да се изпече то. След това добавете червения пипер и разбъркайте. Изсипете запръжката в супата и разбъркайте.
4. Сервирайте топла супа с филии черен хляб.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович