Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа от броколи

категория 0/5
1. Нарежете лука и чесъна на ситно. Изчистете лютата чушка от семките и и я нарежете на тънки полумесеци. Запържете зеленчуците в зехтин за кратко. добавете и броколито, разкъсано на розички. Задушете за 2 минути.
2. Добавете предварително сварения зеленчуков бульон и захлупете. Щом броколито се свари, дръпнете тенджерата от огъня и пасирайте супата.
3. Изрежете корите на филиите хляб и нарежете вътрешността на кубчета. Сложете ги в тавичка и ги полейте със зехтин и поръсете настърган кашкавал. Разбъркайте хубаво и изпечете кротоните за 10 минути на 180 градуса.
4. Сервирайте пасираната супа с лъжица заквасена сметана и шепа кротони.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен