Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Супа импровизация

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото.
  2. Prev2/5Next

    2. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените.
    3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете.
  3. Prev3/5Next

    4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
    5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
  4. Prev4/5Next

    6. В същия тиган сложете нарязаната гъба и я запечете. Не добавяйте повече мазнина. Накрая съберете в тигана всички съставки и посипете с малко босилек. Подправете със сол и пипер.
  5. Prev5/5Next

    7. Сервирайте супата като в средата на всяка чиния сложите 2 лъжици от месото.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли