Супа импровизация

Продукти

  • 3 картофа 2 моркова 0.25 глава целина 1 корен пащърнак 2 земна ябълка /гулия/ 30 г пресен джинджифил 50 г масло 4 с.л. заквасена сметана сол на вкус 200 г пилешки гърди 2 стръка зелен лук само бялата част 1 скилидка чесън 1 печурка 50 г сурово кашу 2 стръка босилек сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

  • 1. Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото. 2. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените.
  • 3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. 4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
  • 5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
  • 6. В същия тиган сложете наряз

Свързани рецепти

Виж всички