Супа импровизация
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
Продукти
- 3 картофа 2 моркова 0.25 глава целина 1 корен пащърнак 2 земна ябълка /гулия/ 30 г пресен джинджифил 50 г масло 4 с.л. заквасена сметана сол на вкус 200 г пилешки гърди 2 стръка зелен лук само бялата част 1 скилидка чесън 1 печурка 50 г сурово кашу 2 стръка босилек сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- 1. Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото. 2. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените.
- 3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. 4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
- 5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
- 6. В същия тиган сложете наряз
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Супа от чушки
Рецепти Стоян и Лора
Пилешка супа с гъби и праз
Рецепти Стоян и Лора
Фламандска пилешка супа
Рецепти Ненад Великович
Телешка супа
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Бабина чорбица
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Гурме супа със сьомга
Рецепти Супа от аспержи с млечен мус
Рецепти Рудолф ван Веен
Малтийска рибена супа /алиота/
Рецепти Божана Кацарова
Рецепта за пилешка супа
Рецепти Божана Кацарова
Биск от раци и скариди