Супа импровизация

Супа импровизация

Подготовка

1. Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото. 2. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените.
3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. 4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
6. В същия тиган сложете наряз

Продукти

  • 3 картофа
  • 2 моркова
  • 0.25 глава целина
  • 1 корен пащърнак
  • 2 земна ябълка /гулия/
  • 30 г пресен джинджифил
  • 50 г масло
  • 4 с.л. заквасена сметана
  • сол на вкус
  • 200 г пилешки гърди
  • 2 стръка зелен лук
  • само бялата част
  • 1 скилидка чесън
  • 1 печурка
  • 50 г сурово кашу
  • 2 стръка босилек
  • сол и черен пипер на вкус

Свързани рецепти