Подготовка
1. Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото. 2. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените.
3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. 4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
6. В същия тиган сложете наряз
3. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. 4. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка.
5. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно джинджифила,лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто.
6. В същия тиган сложете наряз
Продукти
- 3 картофа
- 2 моркова
- 0.25 глава целина
- 1 корен пащърнак
- 2 земна ябълка /гулия/
- 30 г пресен джинджифил
- 50 г масло
- 4 с.л. заквасена сметана
- сол на вкус
- 200 г пилешки гърди
- 2 стръка зелен лук
- само бялата част
- 1 скилидка чесън
- 1 печурка
- 50 г сурово кашу
- 2 стръка босилек
- сол и черен пипер на вкус