Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Суфле в ябълка

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    1. Отрежете капачета на ябълките от горната страна и ги издълбайте. Натрийте ги с лимонов сок, за да не почернеят.
  2. Prev2/4Next

    2. Задушете вътрешността на ябълките с малко вода. Добавете коняка и пасирайте на гладка каша.
    3. Претрийте през цедка и охладете.
  3. Prev3/4Next

    4. Разбийте маслото със захарта и добавете жълтъка и нишестето. Сложете ванилията, лимоновата кора и стафидите. Внимателно прибавете ябълковото пюре и белтъка, предварително разбит на сняг.
  4. Prev4/4Next

    5. Напълнете ябълките и изпечете в загрята на 180 градуса фурна.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли