Странджанки
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
1. Обелете и нарежете лука на ситно. Отделете листата магданоз и ги нарежете на ситно.
2. Сипете каймата в купа и добавете към нея нарязаните лук и магданоз. Овкусете със сол и черен пипер. Омесете добре с ръце.
3. Нанесете тънък слой от каймата от двете страни на всяка филия. Изпечете странджанките върху добре загрята скара от двете страни.
2. Сипете каймата в купа и добавете към нея нарязаните лук и магданоз. Овкусете със сол и черен пипер. Омесете добре с ръце.
3. Нанесете тънък слой от каймата от двете страни на всяка филия. Изпечете странджанките върху добре загрята скара от двете страни.
Продукти
- 250 г кайма смес 0.5 глава лук 4 стръка магданоз сол и черен пипер 4 филии бял хляб
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Мариновани гъби
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Телешко с манатарки и картофено пюре
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пареник
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Полейник
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пиле на лютика
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Гъсеничка от малки кексчета
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Весели бургери
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Салата "Морски шах"
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пикантна доматена салата
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони