Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Стек с гъби

категория 0/5
1. Извадете месото от хладилника предварително. Посолете го и го овалйте в прясно смлян черен пипер.
2. Изпържете месото в тиган със зехтин или олио. Обръщайте месото често и го поливайте с мазнината от тигана с помощта на лъжица, за да се изпържи равномерно.
3. Щом установите, че стековете са готови, добавете бучка масло и поливайте с него месото, когато то вече се е разтопило.
4. Извадете стековете в чиния и ги оставете да се отпуснат, покрити с алуминиево фолио.
5. Нарежете гъбите на парчета, а лука и чесънът на дребно. Запържете ги заедно в тиган с мазнина на умерен огън. Когато гъбите пуснат вода, усилете огъня. Овкусете ги със сол и пипер. Накрая добавете малко шери, бучка масло и поръсете на ситно нарязания див лук.
6. Поднесете стека с гъби и прясно изпечени хлебчета.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен