Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Средиземноморска печена риба

категория 0/5
1. Постелете тавичка с хартия за печене. Ползвайте филета прясна риба по възможност. Наредете филетата риба по 3 в нещо като порция, застъпени, т.е. оформете шест купчинки. Ако филетата са по-големи, ползвайте по два броя за порция.
2. Настържете лимонова кора върху всяка порция риба. Поръсете сол и черен пипер. Поставете по бучица масло върху всяка купчинка.
3. Нарежете няколко домата на тънки филийки и поставете по 2-3 от тях върху всяка порция. Поставете и по 2-3 стръкчета копър върху всяка купчинка.
3. Полейте малко бяло вино и поставете още бучици масло по краищата на тавата. Накрая поръсете отново със сол.
4. Печете рибата 12 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.
Поднесете порция средиземноморска риба върху канапе от магданозено картофено пюре. Полейте със соса от рибата.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн