Спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне
Рецепта от: Джъстин Скофийлд
1. Сварете спиралите в тенджера с вряща подсолена вода, според указанията на пакета.
2. Отстранете кожата на рибата и накъсайте месото на парченца. Отстранете всички кости.
3. В тиган затоплете леко маскарпонето с 1-2 с.л. от водата от варенето на пастата. Разбъркайте до хомогенност. Добавете рибата и нарязания копър. Разбъркайте. Накрая добавете сварените спирали с малко от водата от варенето. Разбъркайте добре и поднесете ястието топло.
Продукти
- 2 х 250 г спирали от спелта
- 2 с.л. зехтин екстра върджин
- 300 г пушена сьомгова пъстърва
- 1/4 връзка копър
- 80 г маскарпоне
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Джейми Оливър
Печено пиле с картофи и домати
Рецепти Джейми Оливър
Месо с пролетни зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Печени моркови и цвекло с пържоли
Рецепти Джейми Оливър
Доматен сос и тесто за пица
Рецепти Джейми Оливър
Пица "Маргарита" и пица калцоне