Предаване: Гурме за всеки денГледайте в: Неделя, 18 април от 11:00 | Неделя, 18 април от 11:30

Начин на приготвяне:

1. Сварете спиралите в тенджера с вряща подсолена вода, според указанията на пакета.

2. Отстранете кожата на рибата и накъсайте месото на парченца. Отстранете всички кости.

3. В тиган затоплете леко маскарпонето с 1-2 с.л. от водата от варенето на пастата. Разбъркайте до хомогенност. Добавете рибата и нарязания копър. Разбъркайте. Накрая добавете сварените спирали с малко от водата от варенето. Разбъркайте добре и поднесете ястието топло.

Продукти

  • 2 х 250 г спирали от спелта
  • 2 с.л. зехтин екстра върджин
  • 300 г пушена сьомгова пъстърва
  • 1/4 връзка копър
  • 80 г маскарпоне
  • сол и черен пипер

Свързани рецепти