Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Спаначен пай

категория 0/5
На дъното на тавата се нареждат корите като се една по една се мажат с по малко зехтин. Спанакът се задушава с чесъна за кратко. Оризът се сварява с куркума, за да стане жълт. Спанакът се разпръсва върху корите, след това оризът също. Рибата се нарязва на едри парчета и те се разпръскват също. По същия начин се постъпва и с маслините и сиренето, което трябва да е най-отгоре, за да може да се разтопи при печенето.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен