Спаначен пай
Рецепта от: Рудолф ван Веен
На дъното на тавата се нареждат корите като се една по една се мажат с по малко зехтин. Спанакът се задушава с чесъна за кратко. Оризът се сварява с куркума, за да стане жълт. Спанакът се разпръсва върху корите, след това оризът също. Рибата се нарязва на едри парчета и те се разпръскват също. По същия начин се постъпва и с маслините и сиренето, което трябва да е най-отгоре, за да може да се разтопи при печенето.
Продукти
- 0.5 пакет кори за баница 1 килограм спанак 1 скилидка чесън 200 г ориз 100 г филе от сьомга маслини сирене фета сол черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Лесно фондю със сирене
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Тапенада от маслини и лимон
Рецепти Ненад Великович
Мини пици от тортиля
Рецепти Ненад Великович
Пълнен сандвич със салса
Рецепти Ненад Великович
Рулца със сушени сливи и ементал
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Тиквички в кимионов сос