Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Спагети със сьомга

категория 0/5
Рибата се нарязва на кубчета. Доматчетата също. Чесънът се смачква с преса и се слага в дълбок тиган. След това се слагат аншоата и каперсите. Добавете и няколко парченца домат. Разбърквайте непрекъснато. Сложете бялото вино. След това добавете зехтина, след него съомгата, която трябва да се приготвя на слаб огън. Когато рибата е почти готова, добавете останалите домати и магданоза.
Тестото за пастата се прави като пропорцията е на 100 г брашно 1 яйце. Прави се кладенче в брашното и там се слага яйцето. Размесва се и постепенно се добавя вода така, че тестото да стане плътно и гъвкаво. После тестото се разточва на възможно тънък пласт на ръка или с помощта на машинка за паста. Нарязва се на ленти и те се оставят да поизсъхнат десетина минути. Варят се само за няколко минути, прецеждат се и се добавят в тигана при топлия сос.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Джовани Каминита