Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Спагети Болонезе с боб

категория 0/5
1. Нарежете на малки кубчета панчетата и я запържете в тенджера докато си пусне мазнината. 
2. Добавете предварително нарязаните на много ситно лук, селъри и морков. Разбъркайте и запържете за 2-3 минути. Захлупете тенджерата и задушете зеленчуците до омекване.
3. Добавете каймата и я запържете като я разделяте. Добавете червеното вино и доматеното пюре и разбъркайте добре. Добавете предварително разтвореното кубче говежди бульон в 500 мл гореща вода и дафиновите листа. Захлупете съда, намалете силата на огъня и оставете соса да къкри в продължение на 1 час.
4. Овкусете със сол и черен пипер. добавете двата вида боб, предварително прецедени. Разбъркайте и гответе още 1 час с капак.
5. Сварете спагети или друга паста. Прецедете я и я добавете в соса. Разбъркайте добре и поднесете.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Микела Киапа