Подготовка

1. Разпределете рибата за 4 порции и покрийте с нея дъното и стените на малки форми или чашки. 2. Разбъркайте сиренето със ситно нарязания див лук и също го разделете на четири. 3.Сложете върху рибата във всяка форма половината от определеното сирене, а върху него 1 ч.л. от хайвера. Покрийте с останалото сирене. Приберете формичките в хладилника до сервирането им, като предварително ги увиете в свежо фолио. 4. Нарежете мангото, краставицата, лука и кориандъра на ситно. Подправете със сол, пипер и лимонов сок. Оставете салцата за 1 час в хладилника за да се овкуси.

Продукти

  • 200 г пушена сьомга
  • 200 г прясно козе сирене
  • 10 стръка див лук
  • 4 ч.л. хайвер

За салцата:

  • 0.5 манго
  • 0.5 краставица
  • 0.5 глава лук
  • 3 стръка пресен кориандър
  • 0.5 лимон
  • сок
  • 2 ч.л. хайвер
  • сол и бял пипер на вкус

Свързани рецепти