Подготовка
1. Разпределете рибата за 4 порции и покрийте с нея дъното и стените на малки форми или чашки. 2. Разбъркайте сиренето със ситно нарязания див лук и също го разделете на четири. 3.Сложете върху рибата във всяка форма половината от определеното сирене, а върху него 1 ч.л. от хайвера. Покрийте с останалото сирене. Приберете формичките в хладилника до сервирането им, като предварително ги увиете в свежо фолио. 4. Нарежете мангото, краставицата, лука и кориандъра на ситно. Подправете със сол, пипер и лимонов сок. Оставете салцата за 1 час в хладилника за да се овкуси.
Продукти
- 200 г пушена сьомга
- 200 г прясно козе сирене
- 10 стръка див лук
- 4 ч.л. хайвер
За салцата:
- 0.5 манго
- 0.5 краставица
- 0.5 глава лук
- 3 стръка пресен кориандър
- 0.5 лимон
- сок
- 2 ч.л. хайвер
- сол и бял пипер на вкус