Сьомга с козе сирене
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
Продукти
- 200 г пушена сьомга 200 г прясно козе сирене 10 стръка див лук 4 ч.л. хайверЗа салцата:0.5 манго 0.5 краставица 0.5 глава лук 3 стръка пресен кориандър 0.5 лимон сок 2 ч.л. хайвер сол и бял пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- 1. Разпределете рибата за 4 порции и покрийте с нея дъното и стените на малки форми или чашки. 2. Разбъркайте сиренето със ситно нарязания див лук и също го разделете на четири. 3.Сложете върху рибата във всяка форма половината от определеното сирене, а върху него 1 ч.л. от хайвера. Покрийте с останалото сирене. Приберете формичките в хладилника до сервирането им, като предварително ги увиете в свежо фолио. 4. Нарежете мангото, краставицата, лука и кориандъра на ситно. Подправете със сол, пипер и лимонов сок. Оставете салцата за 1 час в хладилника за да се овкуси.
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Джейми Оливър
Южняшко пържено пиле
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол