Сьомга с козе сирене

Продукти

  • 200 г пушена сьомга 200 г прясно козе сирене 10 стръка див лук 4 ч.л. хайверЗа салцата:0.5 манго 0.5 краставица 0.5 глава лук 3 стръка пресен кориандър 0.5 лимон сок 2 ч.л. хайвер сол и бял пипер на вкус

Начин на приготвяне:

  • 1. Разпределете рибата за 4 порции и покрийте с нея дъното и стените на малки форми или чашки. 2. Разбъркайте сиренето със ситно нарязания див лук и също го разделете на четири. 3.Сложете върху рибата във всяка форма половината от определеното сирене, а върху него 1 ч.л. от хайвера. Покрийте с останалото сирене. Приберете формичките в хладилника до сервирането им, като предварително ги увиете в свежо фолио. 4. Нарежете мангото, краставицата, лука и кориандъра на ситно. Подправете със сол, пипер и лимонов сок. Оставете салцата за 1 час в хладилника за да се овкуси.

Свързани рецепти

Виж всички