Сьомга алегро

Продукти

  • 4 котлети сьомга 2 картофа мащерка риган салвия за поръсване брой сол и черен пипер на вкусЗа соса:400 г заквасена сметана 1 с.л. масло 200 г пресни гъби 2 щипки мащерка сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

  • 5. Запържете гъбите в маслото и сипете сметаната. Овкусете с мащерка, сол и пипер. Варете соса няколко минути докато се сгъсти.
  • 6. Сервирайте сьомгата топла, залята със сметановия сос.
  • 4. В тефлонов съд загрейте зехтина с помощта на лопатка, сложете парчетата сьомга с картофите надолу. Пържете до златисто на среден огън. Обърнете парчетата риба и от другата страна. Гответе не повече от 2-3 мин. 3. Разпределете по равно картофите върху рибата от страната, която сте поръсили с подправките. Притиснете добре с ръце, за да могат картофите добре да се слепнат по

Свързани рецепти

Виж всички