Сьомга алегро
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
Продукти
- 4 котлети сьомга 2 картофа мащерка риган салвия за поръсване брой сол и черен пипер на вкусЗа соса:400 г заквасена сметана 1 с.л. масло 200 г пресни гъби 2 щипки мащерка сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- 5. Запържете гъбите в маслото и сипете сметаната. Овкусете с мащерка, сол и пипер. Варете соса няколко минути докато се сгъсти.
- 6. Сервирайте сьомгата топла, залята със сметановия сос.
- 4. В тефлонов съд загрейте зехтина с помощта на лопатка, сложете парчетата сьомга с картофите надолу. Пържете до златисто на среден огън. Обърнете парчетата риба и от другата страна. Гответе не повече от 2-3 мин. 3. Разпределете по равно картофите върху рибата от страната, която сте поръсили с подправките. Притиснете добре с ръце, за да могат картофите добре да се слепнат по
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Стоян и Лора
Капоната
Рецепти Стоян и Лора
Лазаня със сирена и спанак
Рецепти Джейми Оливър
Южняшко пържено пиле
Рецепти Стоян и Лора
Пълнено пиле с кестени и тиква
Рецепти Стоян и Лора
Печен карфиол