Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Солени бонбони

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Разбийте яйцето с вилица.
    2. Обелете и нарежете крушата на малки кубчета.
    3. Настържете видовете сирене.
    4. Смесете яйцето, крушата, сирената, галетата, сметаната и орехите и разбъркайте.
  2. Prev2/3Next

    5. Намажете една кора с масло и я прегънете на две по дължина. Отново намажете с масло и разрежете сгънатата кора на три части.
    6. В средата на всеки квадрат сложете по една с.л. от плънката. Завийте на руло и прищипете краищата така,че да се получи формата на бонбон. Намажете отгоре с масло.
  3. Prev3/3Next

    7. Подредете бонбоните в тавичка.
    8. Изпечете ги в предварително загрята на 170 градуса фурна до порозовяване. Сервирайте топли.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли