Подготовка

1. Разбийте на пухкав крем яйцата и захарта. 6. Останалият крем шприцовайте отгоре и гарнирайте сладкиша с кафе или какао. 5. Разрежете хоризонтално блата на две части и сипете половината крем между тях. 4. Разбийте сметаната и захарта на твърд сняг. Прибавете кафето и ванилията и разбийте още малко докато кафето се разтвори напълно. 3. Сипете във формата, покрита с хартия за печене тестото, загладете и изпечете в предварително загрята на 180 градуса фурна. 2. Пресейте брашното заедно с бакпулвера и ванилията и го омесете с галетата и шоколада. Прибавете ого към

Продукти

За блата:

  • 4 яйца
  • 140 г захар
  • 50 г брашно
  • 0.5 ч.л. бакпулвер
  • 50 г натурален шоколад
  • 3 с.л. галета
  • 140 г смлени бадеми
  • 1 ванилия

За крема:

  • 500 мл пълномаслена сметана
  • 120 г захар
  • 3 ч.л. инстантно кафе
  • 1 ванилия

Свързани рецепти